Які помилки допускають власники онлайн-бізнесу на своєму сайті?

06.05.2021 Категорія: Бізнес поради Час читання: 4 хв.
Які помилки допускають власники онлайн-бізнесу на своєму сайті?

1. Потенційним клієнтам непросто знайти те, що вони шукають.

Ви повинні швидко залучати відвідувачів на свій веб-сайт.

  • Переконайтеся, що ваш сайт оптимізований для мобільних пристроїв (він добре виглядає і простий у використанні).
  • Переконайтеся, що на вашій домашній сторінці є докладна інформація про те, хто ви, кого ви обслуговуєте, про ваші пропозиції і заклики до дії.
  • Ваше меню навігації має бути чітким і коротким, з посиланнями на найважливіші сторінки у верхній частині вашого сайту.
  • Якщо у вас є блог, переконайтеся, що на бічній панелі є релевантна і корисна інформація, така як коротке повідомлення про вас і посилання на вашу сторінку, посилання на ваш нещодавній і / або найпопулярніший контент!
  • Наявність важливих посилань на сторінці може бути корисно, коли у вас багато контенту, так що, коли люди прокручують повністю вниз, вони можуть легко отримати доступ до наступної сторінки, яку вони шукають.

2. Ви не даєте людям можливості зробити перший крок.

Якщо на вашому сайті немає закликів до дії, ви втрачаєте багато часу. Подумайте, які дії ви найбільше хочете, щоб люди робили на вашому сайті, а потім зробіть це по-справжньому очевидним за допомогою чіткого запрошення, такого як «купити зараз» або «підписатися на розсилку».

Якщо ви не дасте людям можливість купити, підписатися або якимось чином зв'язатися з вами, вони можуть покинути ваш сайт і назавжди забути про вас. Нічого особистого, це просто характер швидко мінливого світу. Ви повинні задіяти їх в той невеликий час, який у вас є.

3. Ваш сайт дуже повільний.

Якщо ваш сайт працює занадто повільно, ви втратите клієнтів і замовників. Якщо ваш сайт завантажується надто довго (особливо на мобільних пристроях, на які сьогодні припадає понад 60% всього веб-трафіку), люди просто не захочуть чекати і закриють сторінку. На щастя, є фахівці, які зможуть прискорити завантаження веб-сайту.

4. Вам неясно, що ви пропонуєте.

Пам'ятайте, відвідувачі вашого сайту зайняті. У них немає часу читати дуже довгі абзаци тексту про ваші послуги. Вони хочуть знати, як ви можете допомогти їм з відповідями на питання або в рішенні проблеми, з якою вони мають справу. Говоріть про це швидко.

5. Ви занадто багато уваги приділяєте собі, а не вашим потенційним клієнтам.

Але це МІЙ веб-сайт, так чому б не про мене? Тому що насправді мова йде про ваших потенційних клієнтів! Коли хтось із вашої цільової аудиторії заходить на ваш сайт, ви хочете, щоб він відчував себе зрозумілим і знаходився в потрібному місці, щоб знаходити рішення і відповіді. Це означає, що вам потрібно мати контент, який говорить про їхні цілі і надії, які в першу чергу привели до вашого контенту.

 

Висновки

Це все способи, за допомогою яких ви можете підвищити рівень свого веб-сайту, навіть якщо ви тільки починаєте свій бізнес. Здійснивши всі ці стратегії, ви будете набагато ближче до залучення ідеальних клієнтів і послідовного розвитку свого бізнесу в Інтернеті.

Якщо у вас є які-небудь питання або потрібна допомога кваліфікованих фахівців зі створення веб-сайту або його поліпшення, звертайтеся до нас по телефону або пишіть в Messenger!