5 складових успіху будь-якого бізнес-проекту

09.02.2021 Категорія: Бізнес поради Час читання: 3 хв.
5 складових успіху будь-якого бізнес-проекту

Кожен з підприємців вміє знаходити свої ключі до успішного просування своєї компанії. Але є кілька речей, які необхідно мати для будь-якого бізнесу.

Планування

Планування

Цей елемент дає можливість заздалегідь структурувати і розставити пріоритети завдань і цілей. Постійно плануйте, хоча б за день до початку нового тижня. Годину-дві, виділені на таку «підготовку», допомагають налаштуватися на потрібну хвилю, подумки уявити, де, що, і як робити, не витрачаючи часу на згадування раніше запланованого.

Дедлайни

Дедлайни

Проект без дедлайну - це провальний проект. Час - непоправний ресурс, тому потрібно з максимальною швидкістю летіти ракетою до мети в межах встановленого таймінгу.

Фіксація завдань

Фіксація завдань

Успішний підприємець обов'язково повинен фіксувати всі завдання. Кожен день ми спостерігаємо лавину інформації, що надходить, і щоб в ній не потонути, важливо її десь фіксувати. У цьому відмінно допомагають сучасні програми для бізнесу у вигляді CRM-систем і EPR-систем. Вони можуть вести облік робочого часу, товарів, продаж і багато іншого. На ринку дуже багато готових подібних систем, але у них є недоліки, такі як: багато зайвого функціоналу, відсутність необхідних функцій, погана техпідтримка і т.д.. І це не дивно, адже кожен бізнес унікальний і зробити 1 систему яка підійде абсолютно для всіх споживачів, майже не реальне завдання. Тому ми, пропонуємо розробку програм з індивідуальним підходом за доступними цінами.

Реакція

Реакція

Швидкість прийняття рішення важливіше самого рішення. Світ невловимо швидко рухається: коли італійський дизайнер розфарбовує моделі нової осінньо-зимової колекції для показу в Мілані, ті ж моделі надходять у продаж в Китаї. Павутина часу стискається, клієнти / партнери вимагають рішень, перш ніж озвучать проблему.

Гармонія з Всесвітом

Гармонія з Всесвітом

Як би це не звучало зараз, але у Всесвіті все гармонійно: енергія переходить в енергію. Щоб щось отримати, потрібно чимось пожертвувати, інакше цей механізм не заведеться. Виробіть непорушні бенчмарки в своєму бізнесі, виховуйте команду ідейно, формуйте правила, непідвладні часу.